CSATLAKOZZON HOZZÁNK!

Több lehetőségre,

pénzre,

biztonságra vágyik?

Velünk Ön is sikeres lehet!

KARRIER LEHETŐSÉGEK

 

Azok boldogulnak nálunk, akik …

 

8-20 évre terveznek életpályát

Azoknak javasoljuk a nálunk elérhető állásokat, akik közép-és hosszútávon terveznek. Egy kiegyensúlyozott karriert szeretnének és nem egy ugródeszkát keresnek.

 

Fejlődni akarnak és élvezni akarják a munka minden szakaszát

Akik kiszámítható, megléphető, lépésről lépésre történő fejlődést terveznek és mindeközben élvezni is akarják a munkát.

 

Van idejük a saját fejlődésükre

Akiknek van türelmük megtanulni a szakmát és képesek egy rövid időre, az első saját üzletzárásig finanszírozni mindennapjaikat, illetve bírják környezetük támogatását.

 

Itthon terveznek boldogulni

Akkor érdemes nálunk elhelyezkedni, ha már megvan a döntés, hogy itthon szeretne dolgozni vagy éppen már túl van a külföldi munkatapasztalaton és itthon keres állást.

 

Szeretnek segíteni másoknak

Akiknek nemcsak a pénz a fontos, hanem hogy segítenek az embereknek, ügyfeleknek egy nagyon fontos élethelyzetben.

 

Szeretnek a legjobbak közé tartozni, a piacvezetőnél dolgozni

Nálunk dolgozni az ingatlanközvetítő szakmában a csúcs, a végállomás.

 

Akik a kiszámíthatóságot keresik

Ez egy biztos szakma, mely még szép fejlődési lehetőségek előtt áll.

Ingatlanok és eladó ingatlanok mindig lesznek. Nem tűnnek el, mint egy elektronikus kötvény a monitorról.

 

Mikor érdemes elkezdeni?

Amennyiben hosszabb utazás várható, akkor érdemes azt kiélvezni és utána belekezdeni a munkába, mert sokkal hatékonyabb az elején folyamatosan dolgozni.

 

Csatlakozzon csapatunkhoz most! Küldje el fényképes önéletrajzát!

Neve *

E-mail címe *

Pozíció *

Kérjük, ossza meg velünk, mi motiválja pályázata elküldésére? Köszönjük.*

Önéletrajz feltöltése* (.doc, .docx, .pdf, .jpg fájlok)

Biztonsági kód
captcha

 

Nemrég csatlakozott kollégák tapasztalatai

 

Ramotsa Miklós
“Jól érzem magam a Duna House-nál, voltak és vannak sikereim. Azt tapasztaltam, hogy aki sokat és jól dolgozik, az megtalálja itt a számítását.
Az is pozitívum, hogy az ember itt beoszthatja a saját idejét és a céggel korrekt az elszámolás.”

Farkas Etelka
“Nagyon szeretek a Duna Housenál dolgozni. Beoszthatom saját időmet, és a bevétel tükrözi a befektetett munkámat. Sok fejlődési lehetőséget is biztosít a Duna House sok féle képzéssel. Mindig jó hangulat van az irodában és a kollégák is nagyon segítőkészek, kedvesek.”

Jablonyko Anna
“Régen gondolkodtam azon, hogy jelentkezem a Duna Househoz. Két év telt el,míg jelentkeztem is. Igaz,másodállásban csinálom egyelőre, de mivel tetszik ez a változatos munka, azon gondolkodom, hogy teljes állásban csináljam.
Bárkitől kérek segítséget, mindig segítenek, nem úgy, mint más munkahelyeken.
Szeretek itt dolgozni.”

Letölhető önéletrajz minta

 
Amennyiben nem rendelkezik önéletrajzzal vagy önéletrajz mintával, választhatja a következőt  ITT »

Ingatlanos oldalunk

Adatvédelmi nyilatkozat

 
Az adatvédelmi nyilatkozat elolvasható  ITT »

Csatlakozzon csapatunkhoz most!

 
Küldje el fényképes önéletrajzát ide kattintva »

IMPRESSZUM

Az üzemeltető adatai megtalálhatóak  ITT »

Kollégáink tapasztalatai

Szabó Viola

Az hogy a Duna Hose-t választottam életem egyik legjobb döntése volt. A kitűnő alapképzés során megfelelő mennyiségű információt sajátíthattam el, melyet irodavezetőm következetes támogatásával és kollégáim segítőkészségével nap, mint nap kamatoztathattam. Ebben a segítőkész és sikeres csapatban rövid időn belül én is megérezhettem az üzleti siker ízét. Ez a munka a mindennapjaimat új élményekkel, kihívásokkal és sok-sok változatossággal tölti be. Azt érzem, hogy a legjobb helyen és a fantasztikus kollégák között vagyok. Itt a helyem!

 

Molnár Zoltán

Azért választottam ezt a szakmát, mert minden nap más és más kihívással kell szembesülnöm és ezeket megoldanom. Rugalmas oszthatom be a saját időmet. Azért dolgozom, hogy egy ismeretlen ingatlanból a meghitt otthonba vezető utat biztonságosan megszervezzem minden ügyfelem számára. Az ingatlanértékesítés annyira izgalmas, annyira érdekes, annyira sokrétű, hogyha az ember ebbe egyszer beleszeret, akkor nehezen tud tőle elszakadni.

 

Czékli Andrea

Közel 8 éve vagyok oszlopos tagja a Duna House 18. kerületi irodájának. Amikor elkezdtem ebben a szakmában dolgozni, fogalmam sem volt róla, mit vállalok. De rövid időn belül kiderült, egyik legjobb döntésem volt, hogy ingatlan értékesítőnek jelentkeztem. Szenvedélyemmé vált a munkám. A munka minden egyes fázisát szeretem. Minden nap úgy ébredek, hogy ma bármi megtörténhet. Kivételesnek érzem magam, mert a munkám változatos, az időbeosztásom magam szervezem, és nekem fontos, hogy a családomra is jusson kellő időm. A magas számú értékesítéseknek köszönhetően a szakmai gyakorlatom és tapasztalatom rövid időn belül hozzásegített ahhoz, hogy magas színvonalon tudjam segíteni ügyfeleim ingatlan vételének vagy eladásának a szakszerű lebonyolítását.